The Keynote Session and the Innovator Presentation will be repeated in the afternoon for the West Coast

*All times are in Eastern Daylight Time (EDT).* 

Saturday, March 27, 2021
9:00 AM - 9:45 AM
 
 
9:45 AM - 11:15 AM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 9:45 AM to 10:00 AM and 10:30 AM to 10:45 AM
11:15 AM - 11:20 AM
 
 
11:20 AM - 12:50 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 11:20 AM to 11:35 AM and 12:05 PM to 12:20 PM
12:50 PM - 1:05 PM
 
 
1:05 PM - 2:35 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 1:05 PM to 1:20 PM and 1:50 PM to 2:05 PM
2:35 PM - 2:40 PM
 
 
2:40 PM - 4:10 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 2:40 PM to to 2:55 PM and 3:25 PM to 3:40 PM
4:20 PM - 5:05 PM
 
Repeat of the 9 AM Keynote Session for the West Coast
Monday, March 29, 2021
9:00 AM - 9:05 AM
 
 
9:05 AM - 10:00 AM
 
 
10:00 AM - 10:05 AM
 
 
10:05 AM - 10:50 AM
 
 
10:50 AM - 11:00 AM
 
 
11:00 AM - 12:30 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 11:00 AM to 11:15 AM and 11:45 AM to 12:00 PM
12:30 PM - 12:45 PM
 
 
12:45 PM - 2:15 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 12:45 PM to 1:00 PM and 1:30 PM to 1:45 PM
2:15 PM - 2:20 PM
 
 
2:20 PM - 3:50 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 2:20 PM to 2:35 PM and 3:05 PM to 3:20 PM
4:00 PM - 5:30 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 4:00 PM to 4:15 PM and 4:45PM to 5:00 PM
5:30 PM - 5:40 PM
 
 
5:40 PM - 6:40 PM
 
Repeat of the 9 AM Innovator Presentation for the West Coast
Tuesday, March 30, 2021
9:45 AM - 10:00 PM
 
 
10:00 AM - 11:30 AM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 10:00 AM to 10:15 AM and 10:45 AM to 11:00 AM
11:30 AM - 11:35 AM
 
 
11:35 AM - 1:05 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 11:35 AM to 11:50 AM and 12:20 PM to 12:35 PM
1:05 PM - 1:20 PM
 
 
1:20 PM - 2:50 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 1:20 PM to 1:35 PM and 2:05 PM to 2:20 PM
2:50 PM - 3:00 PM
 
 
3:00 PM - 4:30 PM
 
Includes 15 minutes to Mix & Mingle from 3:00 PM to 3:15 PM and 3:45 PM to 4:00 PM
4:30 PM - 4:40 PM
 
 
4:40 PM - 4:55 PM
 
Repeat of the 9:45 AM Pharmacy Education Leaders Presentation for the West Coast
4:55 PM - 5:00 PM
 
 
Time Zone: (UTC-04:00) Eastern Time (US & Canada) [Change Time Zone]
*Pharmacy U Virtual 2021 is CCCEP Accredited
Share on social, #PharmacyU